Meijerink Groene Diensten is een jong en divers bedrijf dat zich bezighoudt met alle werkzaamheden in de natuur, houthandel, plaagdierbestrijding, en verhuur als ZZP'er.

Bosbouw

Voor alle werkzaamheden in bos –en-natuurbeheer of landschappelijke elementen.

Snoeien, kappen, planten, aantrekkelijk maken voor fauna, heidebeheer, in te huren als ZZP’er (met V.A.R. verklaring). Alles is mogelijk!

 

Boomverzorging

Voor vakkundig kappen, snoeien en advies.

Een mooie boom begint bij een goede assortimentskeuze. Dit voorkomt problemen voor u en voor anderen. Verder is het belangrijk om goed te snoeien. Een goed gesnoeide boom voorkomt veel problemen en vermindert de kans op schade!

Plaagdierbestrijding

De combinatie van mens en natuur botst soms. In dat geval is het goed om te weten dat er bij overlast van bijv. wespen,mieren, muizen, ratten of mollen, er een gediplomeerd deskundige is die u van dienst kan zijn.

Ook voor advies bij overlast van steenmarters, duiven, katten e.d.

Voor particulier en bedrijfsmatig, preventief en bestrijding.

 

Houthandel

Verwerking tot brandhout is een mogelijkheid voor kwalitatief minder hout. Ik probeer echter elk stuk hout een zo hoog mogelijk rendement mee te geven. Tuinbanken, planken, palen, balken, tafelbladen, of plaathout van minder voorkomende houtsoorten zijn enkele voorbeelden van hoogwaardig gebruik van hout.

Voor in-en verkoop.

Natuurexcursies

Wilt u tijdens een schoolexcursie, familiedag of bedrijfsuitje eens iets anders?

Bel eens met Meijerink Groene Diensten voor een ontspannen wandeling onder leiding van een gediplomeerd natuurgids die u alles kan vertellen over de plaatselijke flora en fauna. Dit alles kunt u combineren met een sportief evenement zoals midgetgolfen, mountainbiken of handboogschieten.

Ook de catering regelen wij graag voor u.

Contact

Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag verder!

contacteer ons